Storing bij ING: klanten kunnen geen geld afhalen of storten bij geldautomaten en app ligt plat

Archiefbeeld.© Jimmy Kets

ING kampt met technische problemen. Bankzaken regelen via de app of via HomeBank en geld opnemen en storten bij geldautomaten van ING lukt daardoor niet. Het komt door een IT-onderhoud, afgelopen nacht. De technische teams proberen alles voor morgenochtend opgelost te krijgen. Betalen met een debet- en kredietkaart van ING kan wel nog, en ook geld afhalen bij een Batopin of andere automaat, lukt.

wver
Bron: BELGA

Bank ING kampt met technische problemen nadat zich in de nacht van zaterdag op zondag tijdens IT-onderhoudswerkzaamheden een probleem voordeed. Daardoor is het niet mogelijk om banktransacties te doen via de app of via ING HomeBank, geld op te nemen en te storten bij ING-geldautomaten en geld te storten op ING-rekeningen bij Batopin CASH-punten.

Het probleem deed zich voor tijdens geplande onderhoudwerkzaamheden. Het is wel nog mogelijk om betalingen te doen met de debet- en kredietkaarten van ING. Ook kunnen klanten nog geld afhalen bij Batopin CASH-punten of andere geldautomaten van derden, of betalingen uit voeren met Google Pay en Apple Pay.

“Onze teams zijn zetten alles in het werk en doen hun uiterste best om het probleem voor maandagochtend 25 maart op te lossen”, meldt ING in een persbericht. De bank verontschuldigt zich ook bij haar klanten voor het ongemak.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen