PlayMedia / Bob Reijnders / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© PlayMedia / Bob Reijnders / Photo News

Olga Leyers zet de puntjes op de i: “Mijn man en ik baten helemaal geen restaurant uit”

BVIs er een vrolijker meisje denkbaar dan Olga Leyers (26)? Nee toch? Toch worstelde de jongste telg - en tevens brutaalste mond - van de Leyers-clan bijna twee jaar met haar mentale gezondheid, terwijl ze op tv leek te blaken van levenslust. Gelukkig herleeft Olga inmiddels, zo vertelt ze zelf in ‘Dag Allemaal’. De twintiger is afgestudeerd, vond nieuw liefdesgeluk bij Giancarlo en won zonet ‘Celebrity MasterChef’. “Ik zie ons wel halftijds in Italië wonen.”

6 reacties

  • Henri Demeer

    2 weken geleden
    Jammer we gingen juist gaan .
  • van Dessel Wim

    1 maand geleden
    Over kleuren, geuren en smaken gaan we best niet discussiëren ... Da's vragen om problemen, verder doet iedereen maar wat'ie denkt best te doen en daarmee uit.
  • Ann Verschueren

    1 maand geleden
    Iedereen mag nog, relatief gezien, op eigen manier leven. Voor of nadelen moet je er dan ook zelf wel bij nemen. Dus niks om bewondering voor te hebben. Leven en laten leven.
  • christine van dessel

    1 maand geleden
    Olga is echt een fijn iemand ...puur en zéér authentiek . Ik wens haar en gans het gezin heel veel geluk op alle gebied !
  • Dave Vets

    1 maand geleden
    Er scheelt toch iets aan het mentaal aspect in de opvoeding van de laatste jaren. Wat hebben we fout gedaan ? Ik merk zeer hard de "nood" om alles perfect te doen en te hebben bij velen. En het blijkt een zware menatle belasting als dat niet zo is voor velen