Miron Muslic
Volledig scherm
PREMIUM
Miron Muslic © Benny Proot

INTERVIEW. Miron Muslic, de architect van lastpak Cercle: “We gaan Club attaqueren. Én Union. Én Anderlecht, Antwerp en Genk”

“Niet iedereen houdt van hoe Cercle voetbalt, maar we hebben tenminste een idee.” Miron Muslic (41), de veeleisende architect van de Vereniging, over het succes, zijn idealen en z’n polariserende filosofie. “Tiki-taka? Not with me.”

20 reacties

  • Etienne Vanhoegaerden

    1 maand geleden
    Het is geen mooi voetbal dat ze brengen maar wel vooruit ipv zoals de anderen 10 passen opzij één vooruit en terug naar achter
  • Stijn Gilbert

    1 maand geleden
    Wat een geklaag zeg... Wat die man heeft bereikt in een korte periode is iets wat meeste coaches van dromen. Een man naar mijn hart. Eerlijk en vol met zelfvertrouwen en passie. onze pintjes competitie kan meer van deze coaches gebruiken voor ze naar het buitenland gaan om te falen. Maar deze zal niet falen. Mark my words!
  • Dirk Van den Bogaert

    1 maand geleden
    Het zal eerder een bijrolletje zonder al te veel tekst worden voor Cercle in PO-1. Een vijfde plaats in het eindklassement zal zowat het hoogst haalbare zijn vermoed ik.
  • Michel Beys

    1 maand geleden
    Geloof me, veel potten gaan ze niet breken, dit is de eindronde niemand gaat in het mes lopen.
  • Kurt Calebout

    1 maand geleden
    Zo zie je dat je met afbraakvoetbal in België ook ver kan geraken. En er is maar 1 iets die in hun agenda staat: de ploeg die hen jaren financieel bijstond te nekken en dit al jaren lang. Nu hun oefenvelden naar Sint Kruis verplaatst worden en dit op kosten van de Brugse belastingbetaler kunnen ze misschien ook spelen te Sint Kruis in het Bloso centrum, een tribune staat er die groot genoeg is voor hun aanhang en een kantine ook , dus probleem opgelost.