Vermoedelijk familiedrama in West-Vlaamse Wakken: broer (27) en zus (25) dood aangetroffen in woning

Er zijn maandagochtend twee mensen dood aangetroffen in een woning in het West-Vlaamse Wakken, zo bevestigt het parket. Volgens Focus WTV zou het gaan om een familiedrama.

mtm, jof
Bron: Focus WTV, eigen berichtgeving

De lichamen werden maandagochtend aangetroffen in een woning in de Molenstraat in Wakken, een deelgemeente van Dentergem, aldus het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Het zou gaan om een broer en een zus van respectievelijk 27 en 25 jaar. De vrouw zou met geweld om het leven zijn gebracht, waarna de man zichzelf van het leven zou hebben beroofd, aldus Focus WTV.

De lichamen zouden volgens onze informatie zijn gevonden door een vriendin, die was komen kijken waarom de vrouw niet op haar werk was. Zij verwittigde rond 10 uur de politie. De vrouw zou al langer in de woning hebben gewoond en de broer zou later bij haar zijn ingetrokken. De twee zouden alleen in het huis hebben gewoond.

Het Brugse parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd om de precieze omstandigheden van de overlijdens te onderzoeken. Meer kon de woordvoerster van het parket voorlopig niet kwijt over de feiten.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan contact opnemen met de zelfmoordlijn op het nummer 1813 of surfen naar www.zelfmoord1813.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer