Papa Leroy Evers (37), mama Femke Faas (37) en dochter Kiki Evers: “Kiki was een echte positieve meid en een strijder. We noemen haar onze ‘bikkel’. Je kan als ouders enkel maar geweldig trots zijn op zo een dochter.”
Volledig scherm
PREMIUM
Papa Leroy Evers (37), mama Femke Faas (37) en dochter Kiki Evers: “Kiki was een echte positieve meid en een strijder. We noemen haar onze ‘bikkel’. Je kan als ouders enkel maar geweldig trots zijn op zo een dochter.” © RV

Kiki (19) nam afscheid van het leven met opgestoken middelvingers: “Met haar laatste kracht zorgde ze ervoor dat we met een glimlach achterblijven”

Zowat twee weken geleden nam Kiki Evers (19) afscheid van het leven. Haar verhaal was voor haar geen lijdensweg. Wel ééntje van moed, positiviteit en doorzettingsvermogen. “Nooit opgeven, dat heb ik ook nooit gedaan. Een laatste kus of boks kan gegeven worden bij ons thuis”, liet ze op haar rouwkaartje weten. Tijdens haar laatste dagen had ze nog al haar familie en vrienden bij haar. Want dat wilde ze zo. Omringd door de mensen die haar lief hadden, ging ze heen. Haar strijdvaardigheid en heerlijke humor behield ze tot het eind.