Prins Aymeric (links) met zijn vriendin Gersende (rechts).© Belga, Instagram aymeric.debe

Prins Aymeric, zoon van prins Laurent, is verliefd: “Mon amour”

Prins Aymeric, de jongste zoon van prins Laurent, is verliefd. Dat blijkt uit een bericht op Instagram, waarop hij en zijn vriendin te zien zijn.

jvh

Aymeric plaatste maandag een reeks foto’s op Instagram. Zijn 3.300 volgers kunnen daar zien hoe de 18-jarige prins golft, skiet, en dj’t. Maar op een ander beeld is ook te zien hoe de prins zichzelf – halvelings kussend – fotografeert in het gezelschap van een jongedame in avondjurk: zijn vriendin Gersende. Zij reageert met hartjes en liefkozende termen als “Mon amour” en “Quel homme”.

LEES OOK. Ze zijn een tweeling, maar totaal verschillend: Nicolas en Aymeric, de zonen van prins Laurent, zijn nu volwassen (+)

Het is niet duidelijk hoelang Aymeric en Gersende al samen zijn. Uit hun berichten blijken ze zelfs al eens een tijdlang samen te zijn geweest, om dan weer uit elkaar te gaan.

Aymeric is de jongste van de drie kinderen van prins Laurent en prinses Claire. Zijn oudste zus Louise – die ook hartjes plaatste bij het romantische Instagram-bericht van haar broer – is 20, zijn tweelingbroer Nicolas is logischerwijze ook 18 jaar oud.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER