Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © Photo News

Wout van Aert wil meer dan ooit scoren: “Vorig jaar waren er zoveel frustraties dat ik meer tijd voor mezelf nodig had”

Wordt het voorjaar 2024 dat van Wout van Aert (29)? Onze landgenoot hoopt eindelijk te scoren in de klassiekers waarin het tot nu toe maar niet wilde lukken: de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. In een interview met HUMO toont Van Aert de honger om eindelijk die vette vis te vangen. “Iedereen kent me als iemand die nooit opgeeft, maar ik wil dat ze me kennen als een winnaar.”

28 reacties

  • Peter John Vermeersch

    2 maanden geleden
    Ik duim alvast voor WvA. In 2020 won hij bijna de RvV. In 2024 mag hij die winnen. En PR.
  • Jan Willems

    2 maanden geleden
    WVA en MVDP zijn prachtatleten, beiden. Maar mijn persoonlijke mening is dat Mathieu meer 'koersverstand' heeft dan Wout. Dat de beste moge winnen.
  • roger versavel

    2 maanden geleden
    Hij gaat de Ronde én Roubaix winnen.
  • peter liesse

    2 maanden geleden
    Er gaat een tijd komen dat ze alles zetten op één koers, en dat de rest van het seizoen voorbereiding is. Vind dit geen goede evolutie....
  • Niko Van Eeckhout

    2 maanden geleden
    Ik blijf erbij dat PR veel beter pas bij WVA dan de Ronde. Zijn beste kans in de Ronde was de sprint met Mathieu in 2020. Daar heeft hij de pijnlijkste fout uit zijn carriere gemaakt. Die sprint heeft heel veel invloed gehad op het verdere verloop van de carrières van deze twee klasbakken. In PR moet je ook het geluk aan je zijde hebben en dat ontbreekte er tot nu toe altijd.