Colruyt Group verkoopt zijn keten van babyspullenwinkels Dreambaby, met 27 winkels en 256 medewerkers, aan Supra Bazar.
Volledig scherm
Colruyt Group verkoopt zijn keten van babyspullenwinkels Dreambaby, met 27 winkels en 256 medewerkers, aan Supra Bazar. © BELGA / Hans Verbeke

Colruyt verkoopt Dreambaby aan winkelketen Supra Bazar: winkels blijven vandaag gesloten

UPDATESupermarktgroep Colruyt verkoopt zijn keten van babyspullenwinkels Dreambaby aan de West-Vlaamse winkelketen Supra Bazar. Dat heeft de groep dinsdag aangekondigd. Dreambaby telt 27 winkels en 256 medewerkers. De winkels zullen de hele dag gesloten blijven. Dat moet het personeel de tijd geven om de aankondiging te verwerken dat de keten een nieuwe eigenaar krijgt.

5 reacties

  • Lorenzo Maertens

    1 maand geleden
    Domme zet van supra bazar
  • Leo Van der Vorst

    1 maand geleden
    Colruyt zal wel weten wat ze doen, maar na de goede Collishop verdwijnt nu ook dit, spijtig en op deze manier nog meer naar de verre internetkopen zonder merk en naam te noemen.
  • Martin Soetaert

    1 maand geleden
    Hopelijk mag het personeel hun loon , voordelen en anciënniteit behouden.
  • viaene philippe

    1 maand geleden
    Domme zet …het gaat veel geld kosten en vergeet de winst.
  • Chris Van Wesemael

    1 maand geleden
    Gedaan met "dromen" bij Colruyt, nu na Dreamland ook Dreambaby wordt verkocht. De groep heeft nooit begrepen dat er een wezenlijk onderscheid is tussen FMCG (Food retail) en Non food retail. Zolang retail "simpel" was en geen buitenlandse (e-)concurrentie had, kon dat allemaal nog. Als Non food retail expert heb ik er meermaals op gewezen dat men Non food nooit op dezelfde manier als Food kan runnen en rendabel houden.