© djr

Kim (40) zwaar toegetakeld tijdens festiviteiten Gent-Wevelgem, dader geeft zichzelf aan

Wevelgem -

Wat een volksfeest moest zijn tijdens Gent-Wevelgem, draaide voor de 40-jarige Kim zondagavond uit op een nachtmerrie. Hij werd afgetroefd door een man die niet wou wachten in de rij voor het toilet. De dader gaf zichzelf uiteindelijk aan.

Joerie Dewagenaere

Twee gebroken oogkassen, een gebroken neus en een knie die kapot geschopt is. Het volksfeest dat Gent-Wevelgem normaal is, liep voor Kim Vanbelle (40) totaal anders af. De man was samen met zijn partner Sofie Couckuyt naar de festiviteiten na de koers gegaan.

Toen hij in de rij stond voor het toilet van Barvelo, de pop-upbar in het pand waar vroeger Sint-Barbara zat, kreeg hij slaag van een onbekende. “Zonder enige reden. De man wou niet aanschuiven in de rij aan het toilet”, klinkt het op sociale media. Daar deed Kim een oproep naar getuigen. Zelf weet hij niet veel. “De man is na de feiten meteen gevlucht. Hij zei wel nog dat hij een paracommando was.”

Zinloos geweld

Iemand die aanwezig was, bevestigt dat het om zinloos geweld gaat.Dinsdagnamiddag zou Kim naar de politie gaan om een verklaring af te leggen. Maandagmiddag werd zijn oproep gretig gedeeld en becommentarieerd. De oproep viel niet in dovemansoren. Maandagnamiddag nog is de dader zichzelf gaan aangeven bij de politie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer