‘Big Brother’: Bewoners krijgen kans om ticket voor halve finale te kopen met geld uit de groepspot

De finale van Big Brother komt steeds dichterbij en dus worden de plaatsen in het huis heel duur. Dat laatste mag je gerust letterlijk nemen, want de acht overgebleven bewoners kregen zojuist een wel heel opmerkelijk voorstel. Voor een groot bedrag uit de groepspot konden zij een rechtstreeks ticket kopen voor de halve finale.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en de eliminatie van LenieArianaNouchkaBasiriDoriana, Sabeau, RanohiDilano en Danny blijven er in het Big Brother-huis nog acht bewoners over. Aangezien de finale al gepland staat op zaterdag 13 april zullen er de komende tijd regelmatig bewoners moeten vertrekken.

Halve finale

In het huis beseffen de deelnemers dat ook. Het was dan ook heel aanlokkelijk toen ze van Big Brother een interessant voorstel kregen. In de dagboekkamer kregen de overgebleven bewoners namelijk één voor één de kans om een rechtstreeks ticket te kopen voor de halve finale. In dat geval hoeven ze de komende eliminatie van aanstaande zaterdag niet te vrezen.

Dat voorstel was vooral interessant voor Glenn, Ashley en Tyron. Zij zijn momenteel namelijk genomineerd, al kunnen ze die nominatie nog kwijtspelen.

De bedragen die de kandidaten moesten betalen uit de groepspot voor hun ticket voor de halve finale begonnen bij 20.000 euro voor Glenn, maar liepen daarna snel naar beneden. Om te weten of ook effectief iemand een ticket heeft gekocht, zullen we naar de dagelijkse afleveringen moeten kijken.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...