KIJK. “Gelukkige verjaardag aan de ster van de familie”: zoontje van Kat Kerkhofs en Dries Mertens blaast twee kaarsjes uit

bvIn de familie Mertens is er eentje jarig. Ciro Mertens, het zoontje van voetballer Dries Mertens (36) en Kat Kerkhofs (35), blaast twee kaarsjes uit. Zijn mama feliciteert hem op Instagram met een compilatie van de meest schattige momenten van Ciro met vrienden, familie en zijn ouders. “Gelukkige verjaardag aan de ster van onze familie. Bedankt voor het licht dat je naar onze harten hebt gebracht, we houden immens veel van jou”, schrijft Kat bij de Instagram-post.

  1. KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”
    TV

    KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”

    Het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ kende al meteen een heftige start, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Nora Gharib en Lynn Van den Broeck delen op hun sociale media beelden van net voor de start van het programma. De twee actrices lijken zich voor de eerste opdracht nog van geen kwaad bewust, terwijl ze arriveren op teenslippers. “Als we nu zouden moeten beginnen, ben ik gejost”, zegt Nora. Al weet de kijker én Nora ondertussen beter: zij stapte al in aflevering 1 uit het loodzware programma nadat ze de dood in de ogen keek.
  2. Goedele Liekens na de breuk met Nederlander Edwin: “Zo’n nieuwe relatie, hoe zou dat praktisch in z'n werk moeten gaan?”
    PREMIUM
    BV

    Goedele Liekens na de breuk met Nederlan­der Edwin: “Zo’n nieuwe relatie, hoe zou dat praktisch in z'n werk moeten gaan?”

    Doet ze het of doet ze het niet? Lange tijd liet Goedele Liekens (61) doorschemeren dat ze uit de politiek zou stappen, maar op 9 juni staat ze toch op een kieslijst. Weliswaar als lijstduwer, het zou dus al een half mirakel zijn als ze verkozen wordt. Stiekem hoopt ze vooral op nieuwe kansen op televisie. Én in de liefde, want Goedele is alweer een tijdje vrijgezel. “Je zal me nooit horen zeggen dat het leven leuker is alleen”, zegt ze in een interview met Dag Allemaal.