© Photo News

Pippa trouwt, maar Britten zijn helemaal weg van deze gaste

Pippa Middleton mag dit weekend dan wel in het huwelijksbootje stappen, de Britten zijn toch vooral bezig met een andere gaste: Meghan Markle. De Amerikaanse Suits-actrice is ongeveer 10 maanden de vaste vriendin van prins Harry en werd dan ook uitgenodigd voor het festijn. Sommige bronnen fluisteren al van een aankomend huwelijk tussen de twee.

mige

Toen Meghan Markle in Groot-Brittannië arriveerde werd ze meteen met een speciaal escorteteam naar Kensington Palace overgebracht, waar ze zal verblijven tot na de festijnen. Ze krijgt er het gezelschap van niet alleen prins Harry, ook prins William en Kate Middleton, zus van Pippa, zullen van de partij zijn.

© Photo News

De Britten speculeren nu al volop over de jurk die Markle zal dragen. Voorlopig werden er nog geen details vrijgegeven, enkel dat de actrice een hoed zal dragen. De kerk liet al weten dat, moest het tot een huwelijk komen tussen Markle en prins Harry, Westminster Abbey ter hunner beschikking zal staan. Zo snel zal het echter nog niet gaan, want zowel de koningin als de aartsbisschop van Canterburry zouden hun zege moeten geven en een speciale licentie dienen uit te schrijven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER