Vertonghen.
Volledig scherm
Vertonghen. © VTM

Vertonghen razend nadat Engeland penalty krijgt, maar VAR grijpt niet in: had recordinternational een punt?

17 reacties

  • Gino Denil

    1 maand geleden
    Hij brengt de aanvaller al uit balans door zijn poging om de bal te spelen. Zijn tussenkomst op de bal is bovendien te zwak om die onbespeelbaar te maken voor de aanvaller. Daarna gaat die door de aanraking met Vertonghen neer en kan hij de bal niet meer spelen. Dus eigenlijk wel een penalty. Want gaat Toney niet neer dan kan hij alsnog de bal spelen.
  • LIONEL DE WANNEMAEKER

    1 maand geleden
    De eerste reactie was, het is strafschop. Toen de herhalingen van de andere kant te zien waren, dan zie je dat hij de bal heeft en pas nadien in contact kwam met Toney. Dus geen strafschop:
  • Freddy Vergauwen

    1 maand geleden
    Dekt aan de verkeerde kant en is te traag voor top niveau. Toby heeft op dat gebied veel meer spelinzicht. Trouwens Jantje heeft al meerdere doelpunten op zijn klak bij de nationale ploeg
  • Bob Peeters

    1 maand geleden
    gewoon te traag zoals altijd.Er is een tijd van komen en gaan,tijd om de verjonging door te trekken
  • Joris Vanderaert

    1 maand geleden
    Hoe kan het dat met vertraagde beelden de ene wel balcontact ziet en de andere niet. Vreemd. Ik zag Jan duidelijk de bal aantikken. Dat de speler van Engeland daarna valt is dan niet meer relevant. Voor mij was die geen strafschop. Maar het was een Oostenrijkse scheidsrechter, die liggen ons nooit goed herinner ik me en ik vreesde er al voor bij aanvang van de wedstrijd. Goed dat het vriendschappelijk was en het voor de rest fair bleef.