VTM
Volledig scherm
© VTM

Tot drie keer toe klopte hij op zijn zitje van de dug-out: Youri Tielemans erg gefrustreerd na ultieme 2-2

Youri Tielemans (26) bleef ontgoocheld en gefrustreerd achter in Engeland. In plaats van zich te laten fêteren als matchwinnaar voor de eerste zege van de Rode Duivels ooit op Wembley, moest zijn zitje in de dug-out enkele klappen incasseren - niet te zien op beeld - en droop hij vloekend af.

19 reacties

  • Heinz Rumes

    1 maand geleden
    Voor die ene keer dat Thielemans 2 goals kan maken gaan ze een standbeeld van hem zetten misschien bij Anderlecht, het zijn niet de Rode Duivels van België maar de Rode Duivels van Anderlecht, spijtig dat zoveel betere spelers geen kans krijgen van Tedesco of de voetbalbond, niet iedere speler gelijk voor de voetbalbond.
  • Frank ockerman

    1 maand geleden
    Er waren genoeg spelers om te verdedigen maar Meunier doet dat te slap
  • Paul Roymans

    1 maand geleden
    Tedesco vroeg om de gelijkmaker. Laat in de match mensen brengen die nauwelijks mee verdedigen betekent dat je ofwel geen belang hecht aan de uitslag, ofwel dat je tactisch geen hoogvlieger bent. En zeggen dat zijn kontrakt al verlengd werd.
  • Mas Danas

    1 maand geleden
    Hij heeft die 3 wissels op het einde gedaan gewoon om die nog wat minuten te geven. Had hij nooit gedaan als het het niet vriendschappelijk zou geweest zijn. Maar idd... Trossard, Lukaku en Tielemans gingen altijd mee terug verdedigen. Trossard heeft echt veel weggewerkt... Als je die 3 dan wisselt voor Batshuayi, Lukebakio en... Dan is het erom vragen. Je weet dat die minder mee terug verdedigen 👌 vooral Batshuayi lmao. Maar ja.
  • irene van impe

    1 maand geleden
    Ja, volgens mij ook, de tijd was voorbij. Ik begrijp zijn frustratie.