Herman Brusselmans: “Bart De Pauw heeft professioneel 7 jaar in de bak gezeten”

TVIn ‘De tafel van Gert’ hadden de aanwezige gasten het over de zaak-Bart De Pauw. ‘Is Bart De Pauw nu genoeg door het stof gegaan?’, wilde gastheer Gert Verhulst weten. Schrijver Herman Brusselmans vindt alvast van wel. “Bart De Pauw heeft professioneel zeven jaar in de bak gezeten.”

147 reacties

  • linda van landeghem

    2 weken geleden
    Ik denk dat hij proportioneel genoeg gestraft is. Hij heeft oprecht schuldinzicht. Hij heeft zichzelf naar de hel geleid, ondergaan en heeft veel verloren. Zijn schip als BV is vergaan voor altijd. Het succes was naar zijn hoofd gestegen en dacht dat hij zich schaamteloos alles kon permitteren.
  • Eva Vandenberghe

    2 weken geleden
    Ik denk dat Bart het zelf moeilijker heeft gemaakt. Iedereen maakt fouten en iedereen verdient een nieuwe kans. Maar please Bart gaf gewoon. toe aan jezelf, jouw omgeving én de slachtoffers dat jouw gedrag niet ok was... Het zou jezelf en iedereen veel drama én zever bespaard hebben. Je verantwoordelijkheid nemen is de enige weg...
  • Johan Dupont

    1 maand geleden
    Laat Bart terug programma’s maken en wie niet wil kijken kijkt niet. Succes gegarandeerd!
  • Eddy Van Nieuwenhuyzen

    1 maand geleden
    Herman Brusselmans ontpopt zich de laatste jaren als één van de grootste Vlaamse intellectuelen. Niet alleen is hij een fantastische schrijver, hij is tevens een man met het hart op de juiste plaats en een authentieke denker. Hij zou net zo goed een filosoof kunnen zijn.
  • Tine Dem

    1 maand geleden
    Na toxisch leiderschap is er nu toxisch slachtofferschap. Ik begrijp absoluut dat communicatie hierover belangrijk is maar trop is te veel en te veel is trop! Het is een heksenjacht geworden. Stop dit en geef hem de kans !