.
Volledig scherm
. © Eurosport

“Dramatische streep door zijn rekening”: buitenlandse pers leeft mee met Wout van Aert en “huilend Vlaanderen”

Niet alleen in België is het wegvallen van Wout van Aert voor de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix groot nieuws. Ook in het buitenland schenken ze heel wat aandacht aan het drama voor de kopman van Visma-Lease a Bike.

22 reacties

  • luc vanderlinden

    1 maand geleden
    Zo spijtig voor hem, zijn familie en gans koers liefhebbend Vlaanderen. Bijna dertig jaar, een zeer mooie carrière, maar spijtig genoeg ook twee zeer zware valpartijen die ook fataal hadden kunnen aflopen, eigenlijk nog veel geluk gehad … Misschien tijd om de knop definitief om te draaien omwille van ‘gezondheidsredenen’, zou absoluut begrijpelijk zijn. Zo spijtig, alvast snel volledig herstel toegewenst.
  • rudy alleyn

    1 maand geleden
    De tranen en het kermen van Van Aert ging door merg en nieren,verschrikkelijk,wens ALLE betrokkenen heel veel succes met revalidatie.
  • Nicolas Limbourg

    1 maand geleden
    Seizoen is niet gedaan. Volgend jaar de dubbel winnen met De Ronde en Roubaix in zijn WK trui op zijn Olympische (gouden) fiets.
  • Mick Huijs

    1 maand geleden
    Verschrikkelijk triest !! Het was hem gegund om de Ronde en Roubaix te winnen en dat van een fan van MVDP! Zo jammer dat hij weer een jaar moet wachten.
  • Hilde Van Den Broeck

    1 maand geleden
    Genezing en gezondheid komt nu op de eerste plaats. Hij is en blijft een topatleet, ongeacht zijn tegenslagen....