VRT-CEO Frederik Delaplace en televisiemaker Bart De Pauw en zijn vrouw Inès De Vos.
Volledig scherm
VRT-CEO Frederik Delaplace en televisiemaker Bart De Pauw en zijn vrouw Inès De Vos. © BELGA

VRT sprak twee maanden met tv-maker Bart De Pauw zonder slachtoffers te betrekken

UPDATEFrederik Delaplace, gedelegeerd bestuurder van de VRT, overlegde twee maanden lang met Bart De Pauw zonder de slachtoffers daarbij te betrekken. Dat blijkt uit informatie die mediaminister Benjamin Dalle (CD&V) donderdag gaf in het parlement na vragen van Meyrem Almaci (Groen) en Katia Segers (Vooruit).

15 reacties

  • Dietrich Van Helder

    1 maand geleden
    Zo leer je elke dag iets bij. Ik wist niet dat het bij wet verplicht is dat als je met een veroordeelde dader praat de slachtoffers ook mee aan de tafel moeten zitten. Dank u voor dezz les meneer Dalle, minister van...media?
  • Gilbert Vander Elst

    1 maand geleden
    Hoeveel eieren gaan ze nog onder 'meneer Depauwke' schuiven?
  • Mieke Loots

    1 maand geleden
    Kunnen we dan nu eindelijk tot de orde van de dag overgaan, aub. Mensen toch hoelang moet BDP nog door het stof kruipen? Zelfs de politiek doet zijn zegje zouden ze niet beter hun werk doen ipv als pilaarbijters te blijven bashen op iemand die na al die jaren toch eigenlijk niet meer als een paria moet behandeld worden
  • Jan Schrauwen

    1 maand geleden
    Uit de eerste aflevering concludeer ik open, eerlijke gesprekken met betrokken dames zonder rancune, die zelf ook hun eigen fouten benadrukten. Heb het gevoel dat zelfs na lange tijd De Pauw enkel probeerde alsnog de situatie in zijn voordeel om te tunen. Bereikt hiermee net het tegenovergestelde.
  • Jef Verhulst

    1 maand geleden
    Waarom zou dat niet mogen ? Ik zie het probleem niet, het proces is achter de rug en daar hebben beide partijen hun zeg kunnen doen. Een tweede proces op de openbare omroep via een reeks is overbodig.