Links: Dani Alves maandag bij zijn voorlopige vrijlating, rechts: voor zijn villa in het Catalaanse district Esplugues de Llobregat.
Volledig scherm
Links: Dani Alves maandag bij zijn voorlopige vrijlating, rechts: voor zijn villa in het Catalaanse district Esplugues de Llobregat. © Photo News / instagram danialves

Hamburgers en feest tot in vroege uurtjes: voor verkrachting veroordeelde en failliete Dani Alves zit niet stil na vrijlating

Dani Alves (40) is volgens de Spaanse media al volop aan het genieten van zijn (tijdelijke) vrijlating. De ex-voetballer van onder meer Barcelona betaalde eerder deze week één miljoen euro om op borg vrij te komen tot het definitieve vonnis in zijn verkrachtingszaak. Enkele uren nadat hij de cel verliet, feestte de Braziliaan er al meteen op los in z’n luxevilla van ruim vijf miljoen euro.

2 reacties

  • Frank Cube

    4 weken geleden
    Helaas het spijtige verhaal tussen arm en rijk .
  • David Lievens

    1 maand geleden
    Tja, daar zou iemand die minder geld heeft niet mee wegkomen... Eigenlijk zou dat gewoon niet mogen, ze zouden hun beroep in de cel moeten afwachten als er een straf werd opgelegd. De kans dat ze plots met andere bewijzen zouden komen is vrij klein.