© VTM

Stoten 18-jarigen Reza en Mette-Marie door naar liveshows? “Vind het heel eng”

Diepenbeek/Tessenderlo -

Vrijdag wordt er gestreden voor de laatste plekjes in de liveshows van The voice van Vlaanderen. De Diepenbeekse Reza Peeters en Mette-Marie Maes uit Tessenderlo moeten hun cross battle nog overleven als ze volgende week opnieuw op het podium willen staan.

Het team van Mathieu Terryn doet het tot nu toe niet slecht in de cross battles, het nieuwe onderdeel van The voice van Vlaanderen. Hij moest vorige week afscheid nemen van slechts één talent. Er zitten er nog drie klaar in zijn zeteltjes die graag naar de grote liveshows willen. Zo ook Mette-Marie Maes (18). De spring-in-’t-veld uit Tessenderlo zet alles op alles met My immortal van Evanescence. “Ik ben er klaar voor. Ik wil genieten en ga mij keihard smijten."

© VTM

Natalia zag vorige vrijdag al twee artiesten vertrekken. Ze hoopt Reza Peeters (18) wel te kunnen meenemen naar de liveshows. De Diepenbeekse maakte al indruk en hoopt dat met Dream a little dream of me van Ella Fitzgerald opnieuw te doen. “Ik vind het heel eng, maar ik wil gewoon Natalia fier maken”, klinkt het bij de jonge zangeres.(nco)

© VTM

The voice van Vlaanderen, om 20.40 uur op VTM en VTM GO

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer