KIJK. Russische staats-tv gaat weer los: “Charkiv moet van de aardbodem weggevaagd worden, zodat er niets anders over is dan radioactief stof”

De propagandisten op de Russische staatstelevisie gaan opnieuw met de voeten vooruit. De beruchte presentator en oproerkraaier Vladimir Solovyov pleitte in zijn talkshow op ‘Rusland-1' voor het wegvagen van de stad Charkiv in het oosten van Oekraïne. Met kernwapens.

41 reacties

  • Ludo Dehollogne

    1 maand geleden
    Ik denk dat men de Russische dreiging ernstig moet nemen. Zij willen ten alle prijze hun zin hebben, nl Oekraïne terug onder de volledige controle van Rusland brengen en later ook Moldavië. Al heeft het Westen juridisch gelijk, de Russen trekken zich hier niets van aan.
  • Marnix Lahorte

    1 maand geleden
    Helemaal gestoord deze prietpraat. Op die manier proberen ze de Russische bevolking te misleiden en op te stoken. Het wordt tijd dat Europa eens echt zijn tanden laat zien aan deze idoten.
  • Marc Laeremans

    1 maand geleden
    Het ergste vind ik nog dat de Russische bevolking deze uitgekraamde onzin allemaal slikt. Maar ja, een leugen is de moeder van het geweld.
  • Hubert Vanmechelen

    1 maand geleden
    Mij lijkt het Westen met een serieus probleem te komen zitten mochten de Russen kernwapens gaan gebruiken in Oekraïne. Dan zal er moeten gekozen worden tussen,: A) iets doen, wat naar een enorme vernieling kan leiden, B) niks doen of C) iets daar tussen in, maar wat ? Een dilemma ! 🤔
  • Thomas Buick

    1 maand geleden
    Nog steeds mensen die denken dat iemand die zo'n taal uitslaat aan het einde van de dag gewoon vrede wil? Nee?