Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Jan Mulder en Marc Degryse kiezen hun ideale elftal voor de play-offs: “Anderlecht kampioen? Enkel met de beste Hazard”

De play-offs onderscheiden de mannen van de jongens. En het kennersoog van de toogpraat. In hun zoektocht naar hun favoriete elftal dribbelen Jan Mulder en Marc Degryse via het Loena Hendrickx-syndroom en de wielen van Mathieu van der Poel naar hun favoriete ‘mixed eleven’. Met enige zin voor diplomatie: “Ik zou Vertonghen zo naar de Verenigde Naties sturen.”

11 reacties

  • Georges Soenens

    1 maand geleden
    met een beetje hulp wordt Anderlecht zeker kampioen
  • Michel Beys

    1 maand geleden
    Ja Heinz, bij Anderlecht allemaal internationaal en als Tedesco zijn vel wilt redden in Duitsland zal hij er nog een paar meer moeten oproepen. Leoni, Stroeikens, Sardella en Hazard kloppen aan de deur.
  • Francis Davis

    1 maand geleden
    Nu de halvering van de punten in het voordeel van Anderlecht lijkt,is het niet eerlijk.is nochtans al vele jaren het geval !
  • Roger Forier

    1 maand geleden
    Heinz, er worden ook verschillende spelers van het door jou gehate Anderlecht opgeroepen door bondscoaches van andere landen hoor. Erg eh...
  • stefan mortelmans

    1 maand geleden
    Marc heeft al meerdere kemels geschoten met zijn uitspraken zoals Brugge en Union gaan uitmaken wie kampioen wordt ?? kan natuurlijk maar op 3pnt van union RSCA niet gezien zeker