© Eleven DAZN

VIDEO. Komt Beerschot hier goed weg? Geen VAR in 1B: gelijkmaker van Jong Genk wordt (onterecht?) afgekeurd

Beerschot wist vanavond op het nippertje 1-0 te winnen van de beloften van KRC Genk op het Kiel, die op het einde van de wedstrijd hun gelijkmaker (onterecht?) zagen afgekeurd worden. De goal was na de wedstrijd dan ook voer voor enige discussie. Bekijk hier de fase.

Dsjs

LEES OOK: Ultieme gelijkmaker Jong Genk afgekeurd: Beerschot overleeft knotsgekke slotfase en ruikt de promotie!

Wordt de titelstrijd in de Challenger Pro League beslist door een afgekeurd doelpunt dat eigenlijk toch geldig was? Dat is de hamvraag na Beerschot-Jong Genk. In de laatste minuut van de toegevoegde tijd, kregen de Genkies nog een vrije trap op een gevaarlijke plek.

De bal belandde op het hoofd van doelman Penders, die mee naar voren was getrokken. Via de handschoenen van Beerschot-doelman Matijas belandde de bal voor de voeten van de achterste verdediger van Jong Genk in die fase, Christian Akpan, die de bal in doel kon leggen.

Er is, zoals u weet, geen VAR in 1B en de scheidsrechter keurde het doelpunt (correct of niet correct) af. Bekijk hieronder de bewuste fase:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK: Prachtig moment op het Kiel: broer van Tim Nicot zorgt dat overleden Beerschot-speler toch aanwezig is op huldiging kampioenenploeg

Protest bij de Genkies© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Onder meer doelman Penders kan de beslissing niet geloven© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners