Bart De Pauw en zijn oud-advocaat Michaël Verhaeghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Pauw en zijn oud-advocaat Michaël Verhaeghe. © HLN fotomontage - BELGA, ID/Mine Dalemans

EXCLUSIEF. Oud-advocaat van Bart De Pauw bijt van zich af nadat hij in docu 'dirt digger' wordt genoemd: "Als advocaat heb je taak om tips telkens te onderzoeken”

“Ik vind dat goedkoop en onder de gordel.” Het zit Michaël Verhaeghe (60), de oud-advocaat van Bart De Pauw diep. In de documentaire ‘Het proces dat niemand wou’, wordt hij door de slachtoffers van Bart De Pauw afgeschilderd als een ‘dirt digger’. In dit exclusieve interview vertelt Verhaeghe over Bart De Pauw, over waarom de documentaire niet mocht worden uitgezonden en... waarom hij de ex van Maaike Cafmeyer opbelde.

8 reacties

  • Sarah olemans

    4 weken geleden
    Ik vind dat als iemand voor de rechtbank moet verschijnen dat dit in alle stilte en sereniteit moet gebeuren. De VRT probeerde met de documentaire weer veel geld te verdienen en zijn daar aardig in geslaagd daar er zoveel mensen er naar gekeken hebben. Deze docu had nooit mogen worden uitgezonden. Te veel is te veel! Als iemand mij zou lastig vallen dan blok ik af. Heb het meegemaakt en die man op zijn plaats gezet. Was een regisseur ( kende hem niet maar werk ook niet voor de tv)
  • GUILLAUME OP DE BEECK

    1 maand geleden
    Laat die man eens met rust ..
  • eddy larochette

    1 maand geleden
    Die documentaire dat is weer geld bijeen rijven,kunnen ze nu eens geen goeie film uitzenden? Wij zijn het allemaal beu telkens altijd hetzelfde te horen,ze hadden hem moeten blokkeren punt andere lijn,tis genoeg Bart heeft ook nog een gezin,kinderen die op tschool daar waarschijnlijk worden aangesproken over hun vader,pfff,stip nu mensen met al die kul ,genoeg is genoeg!!!!
  • Harry Van riet

    1 maand geleden
    raar dat men de ( slachtoffers die bot hebben gevangen in de rechtbank ook mocht uitzenden).
  • Eric Servaes

    1 maand geleden
    Die docu is ook l sinds 2021 te zien op Streamz. Wat een heisa allemaal om niets.