Carl Hoefkens en echtgenote Vanessa na 23 jaar uit elkaar, hij leerde al iemand nieuw (en jonger) kennen

Het huwelijk tussen Vanessa (48) en Carl (45) is na 23 jaar op de klippen gelopen. De ex-trainer van onder andere Club Brugge en Standard vormde met zijn vrouw jarenlang een sterk duo, maar heeft sinds kort iemand nieuw leren kennen.

Marnix Taes

Vanessa en Carl Hoefkens leerder elkaar kennen diep in de nacht in de discotheek La Rocca. Samen kregen ze twee kinderen met hun zoon Milan (20) en dochter Valentina (17). Zij zagen in Engeland het levenslicht, toen Hoefkens nog actief was bij Stoke City in de Premier League.

© Getty Images

In 2009 keerde het koppel terug naar België, maar de liefde tussen de twee werd niet minder groot. Ook niet in kwade dagen, toen Carl Hoefkens als kapitein van Club Brugge in 2012 het hele Jan Breydel-stadion over zich heen kreeg, toen hij geweigerd had de supporters te groeten na een match tegen Cercle. Blauw-zwart was woedend, maar Vanessa Hoefkens stond als een man achter haar echtgenoot. “Oordeel niet, tenzij je zelf perfect bent”, schreef ze op sociale media. “Vergiffenis is de sleutel tot succes.”

De nieuwe liefde van Carl Hoefkens zou 25 jaar zijn en enkele keren met de voormalige Rode Duivel gespot zijn maar kiest ervoor om uit de media te blijven.

© BELGA

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer