Kristof Michiels of DJ 4T4 (in het midden) verlaat 't Hof van Commerce na 26 jaar

DJ 4T4 verlaat West-Vlaamse hiphopgroep 't Hof Van Commerce: "Geen gemakkelijke beslissing, wel de juiste"

DJ 4T4 stapt uit de West-Vlaamse hiphopgroep 't Hof Van Commerce. Dat maakte hij zelf bekend op Instagram. Na 26 jaar houdt hij ermee op. De groep gaat nu verder zonder hem.

't Hof van Commerce, de Izegemse hiphopband, zal het voortaan met een lid minder doen. Kristof Michiels, beter bekend als DJ 4T4, stopt ermee. Dat kondigde hij zelf aan op sociale media. "Ik heb na rijp beraad besloten, zonder verder uitstel, uit 't Hof van Commerce te stappen en me te focussen op mijn activiteiten als filmmaker, party-dj en artiest. Het waren 26 fantastische jaren met een karrevracht aan bucketlistmomenten die ik nooit zal vergeten", schrijft hij.

"Een gemakkelijke beslissing was het zeker niet, maar volgens mij wel de juiste." 't Hof van Commerce gaat terug door het leven als duo. Flip Kowlier en Serge 'Levrancier' Buyse blijven verder muziek maken zoals in de begindagen. "Meer nog, er komt heel binnenkort een nieuw album", teasen ze op sociale media.

Afgelopen zomer vierden ze de 25ste verjaardag van hun debuutplaat 'En in Izzegem' met een groot concert op het Nelson Mandelaplein in Kortrijk.

Meest gelezen