Dries Van Langenhove / Marnix Peeters.
Volledig scherm
PREMIUM
Dries Van Langenhove / Marnix Peeters. © Photo News

COLUMN. Marnix Peeters: “Gore, smerige grappen zijn gore, smerige grappen en niets meer”

Marnix Peeters, jarenlang interviewer en reportagemaker bij deze krant, kijkt haarscherp naar de dingen als columnist. Deze week: zijn column van vorige week. “Ik vind dat je met alles mag lachen en alles mag zeggen. Gore, smerige grappen zijn gore, smerige grappen en niets meer.”

92 reacties

  • liliane bervoet

    3 weken geleden
    Een klopje op de schouder of iets lager , een schuine mop . Als je daar niet mee kan lachen dan ben je een triest , verzuurt Persoon .
  • Paul Vermoesen

    3 weken geleden
    Ik kan met de Vlaamse komieken al lang niet meer mee lachen. Het zal wel aan mij liggen maar wat ben ik hier heel fier over dat ik die pulp niet smaak .
  • richard lenssens

    1 maand geleden
    Het is niet omdat je stand-upcomedian bent dat je grof mag beledigen ,zijn eindejaars conferance was gewoon op verschillende plaatsen ronduit belediging en had met humor niks te maken.Geert Hoste heeft dit nooit gedaan en liet aan de toeschouwers steeds in hun fantasie wat ze ervan maakten zonder dat ie een uitspraak deed ,een hemelsbreed verschil.
  • Lieve Lijnen

    1 maand geleden
    Dichterlijke vrijheid is dichterlijke vrijheid, maar daar kunnen we niet alles achter verschuilen. DVL was een verkozene door het volk en had bij deze een voorbeeldfuncties. Kamal is een stand-upcomedian, u meneer Peeters een schrijver, Jan Segers een journalist enzovoort. Ik denk dat we dit toch best niet door elkaar haspelen.
  • Niel Van Geert

    1 maand geleden
    Je zou eens naar een toonbeeld van Vlaamse humor moeten kijken vb Gaston & Leo… Die sketches van toen zouden vandaag in geen geval uitgezonden kunnen worden… Jarenlang de kijkcijferkanonnen van weleer zouden zo uit die s&v-whatsapp groep kunnen komen…