. / VTM
Volledig scherm
© . / VTM

“Dit neigt naar koersvervalsing”: spekgladde Koppenberg speelt beslissende rol, mannen én vrouwen te voet naar boven

Opgepast, slipgevaar! De Ronde van Vlaanderen had eventjes wat weg van de Koppenbergcross. Na al die regen lag het er op de kasseien van de Koppenberg glibberig bij. Mathieu van der Poel snelde er weg van de rest, die haast allemaal voet aan grond moesten zetten. En ook Lotte Kopecky moest een uurtje later afstappen.

76 reacties

  • Hans Praet

    1 maand geleden
    Die oortjes die de renners in hebben, dat is pas koersvervalsing. 22 ploegleiders die in de oortjes van die renners de boel gek zitten te maken, dat ze bij de eerste 10 moeten zitten bij de volgende beklimming. 180 man die gek gemaakt worden om op 10 posities te rijden, daar komen ongelukken van. En van die "geregisseerde"achtervolgingen, waar de kopgroep op 100m voor de streep ingehaald wordt door het peloton. Gelijk afschaffen, of allemaal dezelfde zender, en dat is die van de koers zelf.
  • Roger Van Der Cleyen

    1 maand geleden
    terug naar de oude ronde zonder het uitmelken van de toeschouwers maar zonde van het sportieve geld houdt daar geen rekening mee !!!!!
  • Eddy Heylen

    1 maand geleden
    Het is niet de eerste keer dat het hevig regent in de ronde he. Dat is de ronde.
  • Yve Nefes

    1 maand geleden
    Goed gezien Michel 👌
  • Filip Joly

    1 maand geleden
    Als alleen de eerste 3 naar boven rijden omdat ze plaats hebben en de rest moet te voet, beïnvloedt dat wel degelijk de wedstrijd. Vlaanderen is toch meer dan 10km2 en elke keer dezelfde hellingen over voor zatte tenten. Of niet?