Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Met overmacht: Mathieu van der Poel wint op indrukwekkende wijze zijn derde Ronde van Vlaanderen

Mathieu van der Poel (29) heeft voor de derde keer in zijn carrière de Ronde van Vlaanderen gewonnen. De wereldkampioen ging ervandoor op de Koppenberg en viel niet meer stil - integendeel. Luca Mozzato en Michael Matthews kwamen als twee en drie over de meet, maar die laatste werd nog gedeklasseerd.

130 reacties

  • Joeri Hermans

    4 weken geleden
    Koersinzicht heeft er ook mee te maken, hij wist zijn moment op de Koppenberg te kiezen waar het hele peloton voet aan grond zet door de gladheid. Uitgezonderd Jorgenson die nog even mee was.. Natuurlijk heeft zijn power er ook mee te maken, de enige die nog kans maakte om hem te volgen had zich 80 km leeg gereden.
  • jozef heylen

    1 maand geleden
    Joeri Hermans , wat miljoenen mensen vandaag gezien hebben is dat er iemand met kop & nek boven uitsteekt , net zoals in de vorige wedstrijden & zeker de E3 die hij op een vergelijkbare wijze won. Een solo van 45 km afronden man tegen man heeft niets te maken met koersdoorzicht maar met de power. Iedereen verklaard hem gek om het van zo ver te proberen maar hij doet het toch steeds weer.
  • albert defossez

    1 maand geleden
    Wat een alweer prachtprestatie van Mathieu. Een puur genot om hem te zien racen , een met zijn fiets. Maar wat een degoutant en beschamend gedrag van die enkele toeschouwers. Hopelijk volgt er een zware boete en verbod tot het bijwonen van wedstrijden.
  • Gisèle Moens

    1 maand geleden
    Dikke chapeau aan Van der Poel, terechte winnaar!
  • Ivan Van Wontergem

    1 maand geleden
    Wat een schitterende winnaar, de vierde zal volgen. Quick step deed niet mee waarschijnlijk. Toch niet gezien.