BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Ploegmanager is streng voor Kopecky en co na vijfde plaats: “Dat Lotte zelf eten kwam halen, is belachelijk”

Geen historische drie op drie voor Lotte Kopecky in de Ronde van Vlaanderen. Onze landgenote sneed van te ver de Koppenberg aan, herpakte zich nog met de vijfde plaats, maar de kop van de wedstrijd heeft ze in de finale nooit gezien. Haar ploegmanager Danny Stam: “Lotte gaat hier niet goed van slapen.”

51 reacties

  • Eddy Beernaert

    4 weken geleden
    Was dat in het 'verkoopspakket' van Vollering inbegrepen? Lotte laten werken voor haar ... terwijl ze gewoon beter is in zo'n wedstijden.. Ook straf dat zo'n uitlatingen tot hier (lees: in de krant) geraken en niet binnenskamers opgelost worden zoals het zou moeten zijn!
  • Yana Rutte

    4 weken geleden
    Je weet dat je de koppenberg vooraan moet aanvatten... de eerste 5 geraken fietsend boven, daarna is het te voet. Lotte als ervaren rot moet dat inzicht hebben en zo niet moet ze dat van de ploegleiding te horen krijgen... waar dienen die oortjes voor? Als Lotte en Demi daar niet cyclo cross hadden gereden zag het er helemaal anders uit.
  • Liliane Wuyts

    4 weken geleden
    Er worden veel discussies in de media gevoerd. Lefevere doet dat ook, en hij mag dat zeker wel ?
  • adri zuiderwijk

    4 weken geleden
    Niet iedereen heeft de kwaliteiten om orders te geven en zonder de regen en kou hadden Lotte en Demi een en twee geëindigd dus zorg dat die meiden niet onderkoeld raken ipv ze af te blaffen....tijd voor vrouwen achter het stuur ipv lompeRikken...
  • wesley netnem

    4 weken geleden
    Ik denk dat het Probleem bij de Ploegleiding zelf ligt ..het is blijkbaar niet duidelijk wie de Kop vrouw in de Ploeg is ? Als de wel zo was dan was Kopecky nooit die drink bussen gaan halen moest ze ook de vluchters niet telkens terug halen en veel werk verrichten ? Ze wordt nog 5de op een 10tal sec van de winnaares dus duidelijk de Ploeg orders die niet Ok waren en zeker niet duidelijk ?! Bij Trek anders wel !? Shirin lieten ze daar het zware werk doen om Borghini het te laten afmaken ??!!