Zoon van Elizabeth Hurley regisseerde pikante seksscène van zijn moeder: “Voelde heel normaal”

Damian Hurley (21) had er geen probleem mee om pikante seksscènes van zijn moeder Elizabeth (58) te regisseren. “Ik weet niet wat dat over ons zegt.”

tg
Bron: The Sunday Times

Damian Hurley houdt vol dat het “volkomen normaal voelde” om de pikante seksscènes van zijn moeder Elizabeth te regisseren in zijn debuutfilm Strictly Confidential. Daarin is de 58-jarige actrice intiem met een andere vrouw. Maar Damian zegt nu dat hij daar geen moeite mee had.

In een gesprek met The Sunday Times over het filmen van de pittige scènes van zijn moeder gaf hij toe: “Ik haat het om te zeggen dat het volkomen normaal voelde. Ik weet niet wat dat over ons zegt. Maar het was gewoon zo. Het is mijn werk. En het is haar werk. Punt.”

“Ik sprak met veel van mijn vrienden die hetzelfde vak doen en zij dachten er net als ik over. Al besef ik dat het voor buitenstaanders misschien wel vreemd kan klinken.” Hij voegde eraan toe dat Elizabeth hem over seks leerde toen hij “belachelijk jong” was, waarbij ze benadrukte dat het een “mooie en natuurlijke” daad was, maar dat ze hem wel verbood om naar geweld in films te kijken.

De relatie tussen moeder en zoon heeft in het verleden al vaker de wenkbrauwen doen fronsen. Vooral nadat Elizabeth onthulde dat de geheime fotograaf achter haar schijnbaar eindeloze stroom Instagramposts in bikini haar zoon Damian is. De 21-jarige kerel hield vol dat hij niet begrijpt waarom mensen het vreemd vinden, en verklaarde: “We denken er niet verder over na.” Bij het beschrijven van hun relatie legde hij uit dat ze zich eerder broer en zus voelen dan moeder en zoon.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER