De vrouw werd met geweld om het leven gebracht in haar woning.
Foto: Kristof Van Rompaey

Vrouw (43) uit Beerzel vermoord met verschillende messteken: dader nog steeds in Nederland 

De vrouw van 43 die begin deze week vermoord is teruggevonden in haar appartement in Beerzel, is gestorven door messteken. Dat meldt het Antwerpse parket op dinsdag. De politie heeft een man van 62 opgepakt als verdachte, hij was weggevlucht naar Nederland. Het parket vraagt zijn overlevering. 

In een appartementsgebouw aan de Aarschotbaan in Putte is een vrouw van 43 dood aangetroffen in de nacht van zondag op maandag.

"Na autopsie door de wetsdokter is gebleken dat de vrouw om het leven is gekomen door verschillende messteken", zegt Kato Belmans van het Antwerpse parket. "De feiten zouden kaderen binnen de relationele context", klinkt het nog. Er is een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.

De verdachte in deze zaak is een 62-jarige man. Hij was na de feiten gevlucht naar Nederland en is daar opgepakt. Het Antwerpse parket vraagt zijn overlevering en zal een onderzoek voeren naar het motief.  Intussen zou ook blijken dat de verdachte een aantal alarmerende berichten in het Turks op Facebook heeft gepost in de uren voor de moord. 

Meest gelezen