Emile (2,5) verdween zaterdag toen hij aan de aandacht van zijn grootouders ontsnapte in het kleine Franse bergdorp Le Vernet in het departement Alpes-de-Haute-Provence.
Volledig scherm
Emile (2,5) verdween zaterdag toen hij aan de aandacht van zijn grootouders ontsnapte in het kleine Franse bergdorp Le Vernet in het departement Alpes-de-Haute-Provence. © RV / AFP

Zoektocht naar aanwijzingen gaat door nadat stoffelijke resten van Emile zijn gevonden

De Franse politie blijft zoeken naar aanwijzingen nadat zaterdag de stoffelijke resten van de vermiste peuter Emile zijn teruggevonden in de buurt van Haut-Vernet. In het bergdorpje Le Vernet in het zuiden van het land zijn maandag ongeveer honderd gendarmes op de been, net als hondenbrigades, forensische experts en antropologen.

5 reacties

  • Linda van Leuven-Groesbeek

    1 maand geleden
    Arm kind en arme ouders. Wat een tragedie.
  • Clarisse Van Hees

    1 maand geleden
    Vreselijk allemaal maar als alles was uitgekamd zou ik denken dat het beenderen en hoofdje nog niet zo lang geleden daar is weggelegd. De waarheid zal hopelijk nu aan het licht komen en dat er eindelijk rust kan komen voor de ouders.
  • Geert Verëken

    1 maand geleden
    rip mon ami
  • Leonarda Van Opbroecke

    1 maand geleden
    Vreselijk verhaal. Hopelijk heeft ventje niet te lang moeten lijden. En inderdaad Carine eveneenw raar dat net nu het hoofdje wordt gevonden op de plaatsen waar voorheen alles doorzocht is? Ze mogen niet opgeven en moeten blijven zoeken tot Emile zijn dood wordt opgehelderd.
  • Carina Theuninck

    1 maand geleden
    Ik kan er nog steeds niet bij dat ze dat manneke op 2km van de plaats bij de grootouders waar hij plots is verdwenen, hebben trg gevonden, overleden weliswaar. Terwijl ze vorige zomer met man en macht en speurhonden de hele buurt hebben uitgekamt.....en niks gevonden??? Nu vlakbij vinden ze de schedel van Emile, toch raar niet? En heel erg.