Op Telegram circuleren deze beelden van de droneaanval in Tatarije.
Volledig scherm
Op Telegram circuleren deze beelden van de droneaanval in Tatarije. © Telegram

Oekraïne bombardeert 1.000 kilometer achter Russische grens fabriek “voor Shahed aanvalsdrones”

In de autonome republiek Tatarije in Rusland hebben drones fabrieken aangevallen. Daarbij zouden volgens de lokale autoriteiten gewonden zijn gevallen. De republiek ligt op zowat 1.000 kilometer in vogelvlucht van de grens met Oekraïne. Bronnen in Oekraïne bevestigen de aanval. Het zou gaan om een fabriek waar de Russen Shahed-aanvalsdrones produceren. Bij een andere aanval is een van de grootste Russische olieraffinaderijen getroffen.

58 reacties

  • Harry Vankrinkelen

    2 maanden geleden
    Enkel maar gewonden ,dat verdient respect voor Oekraine want bij Russische aanvallen op Oekraine spreekt men telkens over doden!!!
  • Jean-Marie Gijsen

    2 maanden geleden
    Wie zegt dat Oekraïne dat gedaan heeft ? Poetin durft gerust zijn eigen bevolking te doden voor zijn goede doel. Namelijk de meest wreedaardige tsaar te worden van Rusland. En de Westerse wereld keek er naar en ??? Zweeg.
  • Dieter jans

    2 maanden geleden
    Het past allemaal in hun plan om olie onbetaalbaar te maken en zo de shift naar de green deal en de elektrische auto te versnellen. Deze oorlog wordt gebruikt om de Europeaan te onderdrukken en te beroven van hun vrijheid.
  • Paul Sempels

    2 maanden geleden
    Oekraine heeft niemand aangevallen en zij verdedigen zich, ze vallen militaire doelwitten aan....maar Rusland vernietigd woonblokken winkels electro centrale en hospitalen dit is hier in W Europa geen enkel probleem???
  • hugo van der speeten

    2 maanden geleden
    Op een oorlog kan je , je nooit voor bereiden. Voorbeelden genoeg .