Robbe uit ‘Boer zkt vrouw’ is teleurgesteld in kandidaat Joffrey: “Het heeft aan een zijden draadje gehangen”

In ‘Boer zkt vrouw’ lijkt het alsof boer Robbe en Joffrey recht op een koppel-status afstevenen. Al is de Rotemnaar nog lang niet zeker. “Het heeft aan een zijden draadje gehangen.”

In Zweden heeft boer Robbe (29) kandidaat Wesley (34) naar huis gestuurd. Geen verrassing daar. Het was al overduidelijk dat hij aan het vallen is voor Joffrey. Joffrey is er ook helemaal klaar voor. Voor hij naar Zweden kwam, had hij zijn job als vrachtwagenchauffeur al opgezegd en zijn appartement in Dilsen-Stokkem te koop gezet.

Maar in Dag Allemaal zegt boer Robbe deze week dat hij nog niet zeker is of hij voluit voor Joffrey zal kiezen. Hij is immers wat ontgoocheld in de Joffrey die hij in Zweden leerde kennen. “Ik ben een beetje op mijn honger blijven zitten. Ik had veel van de komst van Joffrey verwacht, want er was van in het begin een klik, maar onze band is een beetje op hetzelfde niveau gebleven als tijdens de dates in België. Er gebeurde helemaal niks en uit onze gesprekken kwam niets nieuws. Het kabbelde gewoon een beetje voort.”

Het is dus verre van gewonnen spel voor Joffrey. Robbe zegt over het moment dat hij moest beslissen een kandidaat naar hij te sturen en hij Wesley wegzond: “Uiteindelijk heb ik Joffrey dan toch het voordeel van de twijfel gegeven, al heeft het aan een zijden draadje gehangen. Ik blijf hopen dat Joffrey zich op den duur toch wat meer openstelt, zodat onze relatie een stapje verder kan gaan.”

 (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer