© gvb

Wegwerkzaamheden

Hamonterweg wordt gedeeltelijk afgesloten voor herstellingen aan wegdek

Pelt -

Op de Hamonterweg (N712) in Pelt zullen maandag 8 april herstellingswerken aan het wegdek gebeuren. Hiervoor wordt de weg gedeeltelijk afgesloten.

Geert Van Baelen

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal de herstellingswerken uitvoeren in een vijftal zones, gelegen tussen de brug Jachtweg en Heuvelerweg. De geplande ingrepen omvatten het vernieuwen van het asfalt en het vullen van de scheuren in het wegdek. “Hoewel de werkzaamheden beperkt hinder met zich meebrengen, zijn ze van essentieel belang voor de verlenging van de levensduur van de weg”, luidt het.

Maatregelen

Tijdens de werken gelden er tijdelijke minderhinder-maatregelen. “Zo wordt de Hamonterweg gedeeltelijk afgesloten. Er geldt eenrichtingsverkeer vanaf de kruising met de Heuvelerweg voor verkeer dat uit het noorden komt. Ter hoogte van de werfzones geldt een snelheidsbeperking.” Het verkeer dat uit het zuiden komt moet een lokale omleiding volgen. De aansluiting met de Holenweg en de aansluiting op de aftakking van de Boelehoef worden tijdelijk afgesloten. Fietsers kunnen wel nog langs de werken. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de plannen wijzigen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer