Martínez ging de confrontatie aan met een jonge supporter.
Volledig scherm
Martínez ging de confrontatie aan met een jonge supporter. © Social/X

“Dit is de laatste keer dat je me beledigt”: stoppen slaan door bij FC Barcelona-speler, die confrontatie aangaat met jonge fan

Een jonge supporter van FC Barcelona zal in de toekomst wel twee keer nadenken voor hij een speler van de club nog eens wat verwijten naar het hoofd slingert. Iñigo Martínez, 32 jarige verdediger van Barça, maakte de jongen onlangs namelijk wel heel duidelijk dat aan alles grenzen zijn.

12 reacties

  • william pylyser

    1 maand geleden
    Ik vind dat hij dat goed gedaan heeft. Raakt die jongens niet aan maar zegt duidelijk wat hij denkt. Wij weten het verleden niet. Voor hetzelfde geld staan die daar dagelijks de grote jan uit te hangen. Het kan geen kwaad dat jongeren eens een stemverheffing horen hoor.
  • Nic Jacops

    1 maand geleden
    De ploeg draait ook voor geen meter meer he! Als prof speler die in een veel te dure wagen onderweg is naar zijn miljoenen villa moet je dit toch naast je neer kunnen leggen toch ?
  • Jean Pede

    1 maand geleden
    Respect moet door de ouders aangeleerd worden.
  • Stroobants Alexander

    1 maand geleden
    Je mag opkomen voor je zelf en niet over je heen laten lopen maar er zijn andere manieren om iets duidelijk te maken. Dan neus tegen neus gaan te staan.
  • Patrick Vandeputte

    1 maand geleden
    Dit zouden er meer sporters moeten doen. Tegenwoordig denken zogenaamde "supporters" dat alles toegelaten is. Maar o wee als iemand dat bij hen zou doen.