Maaike Ouboter en vriend Karel die hun zoontje Maas omarmen© Instagram @maaikeouboter

Maaike Ouboter bevallen van zoontje – één dag na aankondiging zwangerschapsverlof

De Nederlandse zangeres Maaike Ouboter (32), bekend van het nummer ‘Dat ik je mis’ en haar vriend Karel zijn de ouders geworden van een jongetje. Dat laat het koppel weten via Instagram: “Hij was er al klaar voor.”

Op 5 maart kondigde Ouboter haar zwangerschapsverlof aan. Een kleine dag later was het plots al zo ver: haar zoontje Maas werd geboren. Onverwacht, want Ouboter was uitgerekend voor Pasen. “Vandaag was ik eigenlijk uitgerekend”, schreef de zangeres uit Gouda gisteren op Instagram, “maar vier weken geleden was hij er al helemaal klaar voor”.

Nu is voor het jonge koppel duidelijk tijd om te genieten. “We kunnen niet stoppen met naar hem te kijken en hem te knuffelen. Wat fantastisch om dit mee te mogen maken – we zijn allebei gezond. Onze wereld is even heel erg klein en daar genieten we enorm van. Lang leve het leven.”

(Lees verder onder de Instagrampost)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vlaanderen en Nederland leerden Ouboter in 2013 kennen door haar deelname aan het programma De beste singer-songwriter van Nederland. Met haar zelfgeschreven lied Dat ik je mis, dat gaat over de dood van haar ouders, kreeg ze menig huiskamer stil en scoorde ze in Nederland én Vlaanderen een nummer 1-hit.

 (AVH)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer