AFP / Still VTM
Volledig scherm
© AFP / Still VTM

"Het zijn bijtsporen": procureur onthult meer details over gevonden schedel van Franse peuter Emile (2,5)

ZAAK-EMILEEen deel van de kleren van Emile zijn teruggevonden nabij de plek waar zijn stoffelijke resten lagen. Dat heeft de openbare aanklager van Aix-en-Provence Jean-Luc Blanchon bekendgemaakt. Het gaat om een T-shirt, schoenen en een onderbroek. Hoe de vermiste peuter om het leven gekomen, is echter nog niet duidelijk. Op de schedel van de 2,5-jarige zijn wel “kleine breuken” gevonden. “Het zijn bijtsporen, waarschijnlijk veroorzaakt door één of meerdere dieren.”

35 reacties

  • Alex Tas

    4 weken geleden
    Bijtsporen zeggen niets.. hij kan ook vermoord zijn en nadat het lichaam gedumpt werd, kan het door wilde dieren gebeten zijn...
  • Elisa deJong

    4 weken geleden
    Hoe waarschijnlijk is het, dat áls hij door wilde dieren is aangevallen en hij gedood is, dat de schedel dan later élders wordt gebracht? En dan hadden ze hem wel eerder gevonden als hij door een dier gedood was. Er waren speurhonden immers. Hoop, dat de waarheid boven water komt.
  • Pieter Verschueren

    4 weken geleden
    Verschrikkelijk nieuws, maar het zat eraan te komen. Wat ik niet goed begrijp…. Wat is het nut nog van speurhonden…..
  • Britt Verschaffelt

    4 weken geleden
    Ik begrijp niet dat ze hem niet vonden, na die plek ettelijke keren doorzocht te hebben. Wat ikzelf hoop, is dat Emile niet te veel heeft afgezien, dat hij niet mishandeld is geweest en niets vreselijk heeft meegemaakt, maar gewoon gaan dwalen is, ongelukkig gevallen is en op slag dood was. Wat vreselijk om dit als ouder te moeten meemaken, mijn hart gaat naar alle ouders uit die ooit zo’n situatie hebben meegemaakt..
  • Myriam Van Reck

    4 weken geleden
    Gaan ze de waarheid ooit achterhalen ?