Valerie De Booser, ex van Koen Wauters, maakt carrièreswitch

Valerie De Booser (44) sloot vijf jaar geleden haar kledingzaak Histoires de Femmes. Nu maakt ze een verrassende carrièreswitch.

Valerie De Booser, de ex-vrouw van Koen Wauters (56) en moeder van Zita (19) en Nono (17); geeft nu tweemaal per week lessen pilates. Dat zijn lichaamsoefeningen die de kracht, flexibiliteit, en de balans verbeteren. Ze geeft de lessen in de studio van Yoga & Pilates in Nazareth.

In het weekblad TV-Familie zegt ze daarover: “Ik had al lange tijd last van lage rugpijn toen ik jaren geleden startte met pilates. En meteen na de eerste les was mijn rugpijn verdwenen. Het werd mijn nieuwe sport.”

LEES OOK. Het geheim voor het fitte lichaam van Sydney Sweeney: de work-out waar je zomaar mee kan starten en je bijna al je spieren mee traint

Op de site van de studio Yoga&Pilates schrijft De Booser: “Toen ik nog volop in de mode zat en stylingadvies gaf, streefde ik er steeds naar om de mensen zodanig aan te kleden dat ze terug helemaal zelfzeker door het leven stapten. Ik hield ervan om de mensen te zien openbloeien en blij te zijn met wie ze zagen in de spiegel. Waar ik toen vooral op het uiterlijk werkte dat sowieso zijn doorslag gaf naar het innerlijke toe, werk ik nu op de innerlijke kracht via en door het lichaam. Maar de mensen terug in hun eigen kracht plaatsen, is wat ik al lange tijd het liefste doe.”(pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER