© © VRT

Sven de Leijer is op zoek naar de beste moeder van het land voor ‘Vrede op aarde’

We kunnen ook buiten de kerstperiode wat Vrede op aarde gebruiken en dus zorgt Sven de Leijer dit jaar ook op andere momenten voor wat extra feestvreugde. Voor een Moederdag-special is hij op zoek naar de beste moeder van het land.

“Zowel Soe als ikzelf hebben de voorbije jaren prachtige kinderen gekregen en sindsdien beseffen we nog meer hoe bijzonder het ouderschap is. We kijken er dan ook naar uit om onze positieve boodschap van Vrede op aarde nu ook te delen tijdens Moederdag”, klinkt het enthousiast bij Sven de Leijer, die opnieuw kan rekenen op Soe Nsuki.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In een special op zondag 12 mei wil hij alle moeders en groot-, pleeg- en schoonmoeders uit alle hoeken van het land eren. Daarvoor is hij nog op zoek naar bijzondere moederfiguren die in de bloemetjes gezet mogen worden. Dus, wie een moeder, schoonmoeder, plusmama, onthaalmoeder, grootmoeder of ander moederfiguur kent die het verdient om in de bloemetjes gezet te worden, kan haar inschrijven via vrtmax.be/doemee (nco)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer