Actrice Rebel Wilson is vooral bekend van Pitch perfect.© AFP

Actrice Rebel Wilson onthult wie haar op haar 35ste ontmaagdde: “Ook voor hem is dit nieuw”

Dat actrice Rebel Wilson (44) in haar memoires schrijft dat ze pas op haar 35ste haar maagdelijkheid verloor, raakte vorige week al bekend. Nu onthult ze ook wie haar eerste seksuele partner was: acteur en comedian Mickey Gooch Jr. (38).

mts
Bron: People

Wilson en Gooch hadden in 2015 een kortstondige relatie en doken voor het eerst tussen de lakens tijdens de opnames van de film How to be single, waarin ze beiden meespeelden. In haar memoires Rebel Rising, die dinsdag zijn uitgekomen, toont Wilson zich open over haar seksuele verleden. Zo schrijft ze dat ze op het moment van die eerste keer bijna op haar zwaarste gewicht was, waardoor ze met veel onzekerheden kampte en seks lange tijd uitstelde.

Na een maand daten voelde ze zich toch klaar om met Gooch naar bed te gaan, schrijft ze, en nodigde ze hem uit in haar hotelkamer. Om zich voor te bereiden op hun eerste nacht samen, had ze de avond voordien porno gekeken en een vibrator ter hand genomen, zo getuigt ze in haar boek.

Voor Gooch zelf zal de onthulling ook als een verrassing komen. “Micks, ik weet dat dit misschien nieuw voor je is als je dit leest, maar ja, ik heb mijn maagdelijkheid aan jou verloren”, schrijft Wilson in haar boek.

Eerste orgasme

De Australische actrice had pas op relatief late leeftijd voor het eerst seks, en zou zelfs pas op haar 39ste haar eerste orgasme gekregen hebben, zo schrijft ze nog. In 2019, dat ze “het jaar van de liefde” noemt, ging ze uit met ongeveer vijftig mannen en had ze seks met twee van hen. Maar haar eerste orgasme kreeg ze pas toen ze haar lichaam “solo” verkende.

LEES OOK. Het is vandaag internationale dag van het orgasme: dit zijn de 16 (!) soorten orgasmes

“Ik had nooit echt over orgasmes geleerd”, schrijft Wilson. “Toen ik de afgelopen jaren seks had gehad, had ik nooit echt aan mijn plezier gedacht. Het ging meer over de man die een climax bereikte, en dan was de seks snel voorbij. En hoewel ik plezier ervoer, denk ik niet dat ik toen echt een orgasme heb gehad.”

Vandaag is de actrice verloofd met Ramona Agruma. In november 2022 verwelkomden de twee hun eerste kind, Royce Lillian, dat ze via een draagmoeder kregen.

bekijk ook

Rebel Wilson stelt haar memoires ‘Rebel Rising’ voor

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer