Politica Els Ampe (Voor U).
Volledig scherm
PREMIUM
Politica Els Ampe (Voor U). © Joel Hoylaerts / Photo News

Els Ampe haalt voldoende handtekeningen en trekt naar de kiezer: “Ik ben geen complotdenker of antivaxer, ik ben dat beu”

politiekEls Ampe (45) trok door Vlaanderen, schuimde markten af en verkocht haar politiek ideeën zelfs deur-aan-deur. Maar het is haar gelukt: ze verzamelde voldoende handtekeningen zodat haar partij ‘Voor U’ in alle vijf Vlaamse provincies naar de kiezer kan. Waar staat Voor U eigenlijk voor? Wat wil de partij? En is het toch niet vooral een bont allegaartje van aangebrande figuren? “We willen knippen in de top, bij de toplaag die ons controleert.”

55 reacties

  • Ivan Smissen

    3 dagen geleden
    Ik ken deze knappe vrouw al van sinds ze burgerlijk ingenieur studeerde aan de VUB. Ik zie haar daar nog zitten, als enig meisje in een aula vol met jongens. We spreken over de jaren 90. Ze is eigenlijk te slim voor deze wereld en al zeker veel te slim voor de politiek. Een zonde dat ze besliste om haar groot potentieel weg te smijten in die nutteloze slangenwereld van de politiek. Ik wens haar succes met Voor U maar het is allemaal zo futiel...
  • Geert Wuyts

    2 weken geleden
    Mooi gedachtengang, promoot wat meer zou ik zeggen !!
  • Marc De Baerdemaecker

    4 weken geleden
    Mooie voornemens. IK wens ze veel succes.
  • Ivan Beelaert

    4 weken geleden
    10 percent zou de norm moeten zijn om een zetel te verwerven het parlement,want met hoe meer partijen hoe moeilijk te regeren valt.Democratie ie prachtig maar te veel is onbestuurbaarheid veroorzaken.Dit is wat we nu meemaken in België.
  • Lefti Adriaens

    4 weken geleden
    Zal ze toch wat meer reclame moeten maken,eerste keer dat ik hoor van hun.