© Shutterstock

OPROEP. Wil jij een fotoshoot en make-over samen met je papa?

Heb je een fijne band met je vader of zoon, en wil je samen op de foto voor een reportage in ons weekendmagazine Billie? Ben je beschikbaar op dinsdag 9 april? Stel je dan hier kandidaat.

An Smets

Elke maand neemt het kappers- en stylingteam van ons weekendmagazine Billie een andere Limburger professioneel onder handen. Voor Vaderdag zoeken we twee volwassen mannen, vader en zoon, die graag samen voor een frisse, nieuwe look willen gaan. Wonen jullie in Limburg, zijn jullie beiden volwassen, en zijn jullie allebei op dinsdag 9 april beschikbaar? Stel je dan vandaag kandidaat door een mailtje te sturen naar billie@hetbelangvanlimburg.be. Vermeld zeker wat info over jou en je vader, vergeet jullie leeftijden en contactgegevens niet te vermelden, en voeg er liefst een foto van jullie beiden aan toe.

Wat mag je van ons team verwachten? Een nieuw kapsel én handige tips van onze kapper, kleding- en styling tips op jullie maat én een duo-fotoshoot. Gratis! Het resultaat verschijnt nadien in ons weekendmagazine Billie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer