De Israëlische premier Benjamin Netanyahu en zijn vrouw Sara in 2017.
Volledig scherm
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu en zijn vrouw Sara in 2017. © AFP

Vrouw van Israëlische premier Netanyahu onder vuur omdat ze renovatie van “privékapsalon” betaalt met belastinggeld

De echtgenote van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu (74) zou belastinggeld gebruiken voor de verbouwingen van haar “privékapsalon”. Dat melden Israëlische media. De 65-jarige Sara Netanyahu staat bekend om haar decadente levensstijl en kwam de voorbije jaren al meermaals in opspraak.

  1. Bedrijf wil in rechtszaak rond talkpoeder 10 miljard euro betalen. Bij ons is het nog steeds te koop: hoe kan dat?
    PREMIUM
    2

    Bedrijf wil in rechtszaak rond talkpoeder 10 miljard euro betalen. Bij ons is het nog steeds te koop: hoe kan dat?

    Het stuift in de wereld van het talkpoeder. Het concern Johnson & Johnson wil in Amerika 10,3 miljard euro ophoesten in een rechtszaak, waarbij duizenden vrouwen beweren dat ze kanker kregen van ‘baby powder’. Hier wordt intussen rustig verder gestrooid. Hoe kan dat? En kun je eierstokkanker krijgen van talkpoeder zoals die vrouwen beweren? “Amerika is Amerika, hé. Maar ook bij ons zijn cosmeticaproducten al uit de rekken gehaald, omdat ze sporen van asbest bevatten.”
  2. Ervaring in Syrië en bedreven in desinformatie: dit is de generaal die Oekraïne met chemische wapens belaagt
    PREMIUM
    21

    Ervaring in Syrië en bedreven in desinforma­tie: dit is de generaal die Oekraïne met chemische wapens belaagt

    De Amerikaanse autoriteiten betichten Rusland nu formeel van het gebruik van chemische wapens in Oekraïne. En ze openbaren ook wie daar volgens hen mee bezig is. Het blijken boswachters te zijn die stropers werden. Want het is een legereenheid die officieel alleen maar dient om de eigen soldaten tegen die wapens te beschermen. Ze wordt geleid door luitenant-generaal Igor Kirillov. Die was ook al in Syrië actief. Wat deed hij daar? En waarom schreef hij in een vakblad over stiekeme testen in een Californisch lab? “Ze experimenteren daar met het coronavirus.”