© BELGA

LIVE. Wat een afstraffing: Red Flames verliezen met 0-7 van wervelende wereldkampioen Spanje

De Red Flames ontvangen de regerende wereld- en Nations League-kampioen Spanje in eigen huis. Kunnen Tessa Wullaert en co stunten? Volg het hier.

red
0
:
7
Sander Di Monaco
  • De Red Flames verliezen met 0-7 van Spanje.
  • Veterane Janice Cayman bleef op de bank.
  • Met Spanje troffen de Red Flames de wereldkampioen.
Sander Di Monaco
Spanje wint met 0-7 van de Red Flames. De wereldkampioen was duidelijk een maat te sterk voor Wullaert & co. België forceerde nauwelijks een kans. Het is een nederlaag om snel te vergeten voor de Red Flames, al bleven ze wel strijden tot het einde!
Sander Di Monaco
Gonzalez trapt na een snelle aanval de 0-7 nog tegen de netten! Pijnlijk!
Sander Di Monaco
Sheia Garcia wordt bij een hoekschop vergeten in de zestien en kopt de 0-6 tegen de netten! Het is een zware avond voor de Red Flames.
Sander Di Monaco
Gonzalez scoort, maar buitenspel

Bij een snelle aanval duikt Gonzalez gevaarlijk op in de zestien. Ze krijgt veel ruimte en trapt de bal voorbij Lichtfus in doel, maar de vlag gaat terecht de lucht in wegens buitenspel. Geen 0-6!
Sander Di Monaco
Sheia Garcia trekt onnodig aan het shirt van Missipo en krijgt een gele kaart.
Sander Di Monaco
Poging Athenea

Athenea komt gevaarlijk de zestien binnen en haalt uit vanuit een scherpe hoek. Lichtfus brengt redding in twee tijden.
Sander Di Monaco
Gonzalez maakt van dichtbij de 0-5 en zet zo de forfaitscore op het bord! De Flames moeten deze wedstrijd snel vergeten, want Spanje is nu eenmaal een betere tegenstander en dan is het geen schande om te verliezen.
Sander Di Monaco
Een dubbele wissel bij de Red Flames. De Truyer en Blom komen in de plaats van Janssens en Delacauw.
Sander Di Monaco
Bijna Janssens

Janssens loopt goed weg van haar tegenstander en lijkt alleen op weg richting doel, maar ze krijgt de bal net niet goed mee. Hier zat meer in voor de Flames.
Sander Di Monaco
Opletten voor afstraffing

Met de 0-4 op het scorebord moeten de Red Flames stilaan opletten voor een afstraffing. De Spanjaarden blijven duwen en zoeken naar de 0-5. Kan België erger voorkomen en misschien zelf scoren?
Sander Di Monaco
Paralluelo besluit op Lichtfus

Paralluelo duikt gevaarlijk op in de zestien, komt naar binnen en haalt dan uit. Haar poging is te centraal en eindigt recht in de handen van Lichtfus. 
Sander Di Monaco
Daar is de 0-4! Batlle versnelt in de zestien en legt dan af voor Paralluelo. Die maakt van dichtbij haar 3de van de avond! Een hattrick!
Sander Di Monaco
De bal rolt opnieuw!
Sander Di Monaco
De Red Flames gaan rusten met een 0-3-achterstand na een moeilijke eerste helft. De Spanjaarden zijn te sterk en staan verdiend op voorsprong na doelpunten van Paralluelo (2x) en Hermoso. De Belgen hebben een mirakel nodig in de tweede helft om dit nog recht te trekken.
Sander Di Monaco
Bijna rust

We naderen de rust en die komt als geroepen voor de Red Flames. Ze tonen lef, maar Spanje is te sterk. Kunnen ze misschien tegenprikken op slag van rust?
Sander Di Monaco
Geen 0-4!

Paralleulo duikt gemakkelijk in de rug van de defensie. Ze bereikt met een knappe pass Athenea voor doel, maar die krijgt de bal niet tussen de palen. Haar poging eindigt voorlangs.
Sander Di Monaco
Leuke sfeer

De zware cijfers hangen op het scorebord, maar de supporters laten het niet tot hun hart komen. Integendeel. Ze zorgen voor een aangename sfeer. Kan dit de Red Flames extra motiveren?
Sander Di Monaco
Parallualo wordt knap bereikt met een hakje. Ze pakt uit met een knappe actie in de zestien en trapt de bal dan voorbij Lichtfus in doel. 0-3! Het is een moeilijke avond voor de Red Flames.
Sander Di Monaco
Wachten op Red Flames

De Spanjaarden zijn dominant en maken duidelijk waarom ze de wereldkampioen zijn. Het is wachten op een eerste grote kans voor de Red Flames. Op deze manier wordt het een moeilijke avond voor de Belgen. 
Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer