Van links naar rechts: Lucas, Mette-Marie en Kobe. Zij zijn drie van de tien talenten die doorstoten naar de volgende liveshow.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Lucas, Mette-Marie en Kobe. Zij zijn drie van de tien talenten die doorstoten naar de volgende liveshow. © VTM

10 talenten stoten door, voor 5 stopt het avontuur: dit was de eerste liveshow van 'The Voice’

TVAlleen de sterkste stemmen blijven over in ‘The Voice van Vlaanderen’. Dat werd duidelijk tijdens de eerste liveshow vrijdagavond. Coaches Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster, Mathieu Terryn en Laura Tesoro keken vol spanning toe om te zien welke talenten uit hun team wisten door te stoten naar de volgende ronde. Van de vijftien deelnemers werden er al vijf onherroepelijk naar huis gestuurd.

4 reacties

  • Eveline Van den Hout

    3 weken geleden
    Spijtig voor Selina, zij zong perfect. Sandy die dus gekozen werd zong in het begin zelfs niet juist. De keuze van Natalia is dan ook onbegrijpelijk tenzij er emotionele factoren gespeeld hebben maar die zijn niet objectief.
  • Cecarine De Smet

    3 weken geleden
    Nicole bezorgt me echt kippenvel! Zo een pracht van een stem!! Voor mij is zij de winnares!!
  • Ann Verschueren

    3 weken geleden
    Spijtig voor Selina want ik persoonlijk vond haar stukken beter dan Sandy die mij alleen maar de geluidsknop stiller deed zetten met haar hoog gekeel en de performance was ook niet dat.
  • Stroobants Alexander

    3 weken geleden
    Weer prachtige optredens gezien en gehoord.
  1. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.
  2. Nieuwe liefde voor Chloë en Silke is nog vrijgezel: zo gaat het met de twee vrouwen die zelf opstapten bij boer Thomas
    PREMIUM
    TV

    Nieuwe liefde voor Chloë en Silke is nog vrijgezel: zo gaat het met de twee vrouwen die zelf opstapten bij boer Thomas

    Het is nog maar zelden gebeurd in de geschiedenis van ‘Boer zkt vrouw’: twee van de vier uitverkoren vrouwen stapten zondagavond zélf op bij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) uit het West-Vlaamse Woesten. Zowel Chloë (26) als Silke (26) zagen geen match in hem. De twee dames vertellen waarom ze die opmerkelijke beslissing namen en vertellen hoe het nu met hen gaat. En welke overblijvende kandidaat zien ze met Thomas eindigen?