William en Kate.
Volledig scherm
PREMIUM
William en Kate. © Royal Palace / The Sun

Precies 20 jaar geleden strikte ‘waity Katie’ haar prins William: modern sprookje dat nog steeds vecht voor een happy end

Royalty“Eindelijk! Will strikt een meisje.” Het was ‘The Sun’ die 20 jaar geleden het grote nieuws bekendmaakte: prins William was ‘van ‘t straat’, bewezen romantische foto’s op skivakantie. Kate ‘waity Katie’ Middleton (42) strikte haar droomprins, een liefdesverhaal dat algemeen erkend wordt als een ‘modern sprookje’. Maar vandaag - te midden van Kates herstel van kanker - vechten ze nog altijd voor een happy end. “Binnen de paleismuren werd er druk uitgeoefend om Kate buiten te werken.”

  1. Haar moeder is prinses Stéphanie, haar vader werd betrapt met Miss België Naakt: wie is Pauline Ducruet, de ‘kameleon’ van Monaco?
    PREMIUM
    Royalty

    Haar moeder is prinses Stéphanie, haar vader werd betrapt met Miss België Naakt: wie is Pauline Ducruet, de ‘kameleon’ van Monaco?

    Pauline Ducruet, de oudste dochter van prinses Stéphanie (59) van Monaco, is dertig geworden. Ze heeft al een kleurrijk leven gekend: Pauline groeide op in het circus, was een olympisch duikster en ontwerpt dezer dagen kleding. Er is nu een documentaire op komst over Stéphanies ‘mini-me’, maar wie is ze écht? ‘Story’ neemt haar parcours onder de loep. “Ik zag mijn mama zich klaarmaken voor gala’s met diamanten op haar hoofd, maar de volgende dag bracht ze ons naar school in een gescheurde jeans.”
  2. EXCLUSIEF. Met prinses Delphine bij doorpas voor nationaal kostuum: “Ons land kan wat meer kleur gebruiken”
    PREMIUM
    royalty

    EXCLUSIEF. Met prinses Delphine bij doorpas voor nationaal kostuum: “Ons land kan wat meer kleur gebruiken”

    Een royaal huwelijk van twee powerdames. Onze prinses Delphine van Saksen-Coburg (56) en BV-ontwerpster Ebru Sari (30) van Atelier ExC. Klaar om grijs België op te fleuren met hun eigen flashy designercollectie, gebaseerd op Delphines kunstwerken. “Ik krijg vaak commentaar op mijn kleren, maar nooit van mijn eigen familie”, vertelt de prinses in een exclusief gesprek met HLN tijdens de doorpas van haar outfit voor de nationale feestdag. “Daar zal ik een futuristisch statement maken waar alle Belgen deel van uitmaken.”