AFP / VTM
Volledig scherm
© AFP / VTM

Lotte Kopecky wou eerst niet met concurrentes naar de meet: “Maar de ploeg zei: ‘Je gaat dit toch lekker in de sprint doen?’”

Parijs-Roubaix is niet langer een blinde vlek op de erelijst van Lotte Kopecky. De wereldkampioene won de Helleklassieker na een geweldige sprint op de piste van Roubaix. “Harde wedstrijd speelde in mijn voordeel.”

142 reacties

  • bessy dieleman

    4 weken geleden
    proficiat lotje
  • Maria Meeusen

    4 weken geleden
    Wauw Lotte. Jij doet ons iedere koers roepen: Lotte, Lotte, komaan ga er voluit voor, jij kan het. En voila weer een koers die je kan aantikken: gewonnen. Bovendien Blijf je een hele sympathieke vrouw die, zelfs na al die speciale overwinningen, de eenvoudige renster blijft die niet naast haar schoenen loopt. Chapeau!!! Laat al je fans mee van die spannende wedstrijden genieten. Lotte, een jonge vrouw van mijn hart.
  • Carine Hild

    4 weken geleden
    Proficiat met deze mooie overwinning! Grote klasse en wat een prachtige sprintfinale.Super goed gedaan.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    4 weken geleden
    De Heren Boom & Stam zijn met hun gat in de Belgische boter gevallen.Onze Lotte is beresterk en heeft sluwe Vos een koekje van eigen deeg gebakken deze keer.Zij heeft nu dit jaar al de Strade en PR gewonnen, 2 prachtkoersen, maar er komen er zeker nog een aantal bij.Hasta la victória siempre.
  • Paula Loomans

    4 weken geleden
    Awel meester Wuyts je zat er flink neven met uw analyse.