Max Verstappen
Volledig scherm
Max Verstappen © REUTERS

Suzuka blijft de speeltuin van Max Verstappen: wereldkampioen boekt makkelijk derde zege op een rij in Japan

Een simpele derde zege van het seizoen. Max Verstappen heeft probleemloos voor de derde keer op een rij de GP van Japan gewonnen. De race lag een halfuur stil, nadat Alex Albon en Daniel Ricciardo al in de eerste ronde crashten.

12 reacties

  • Marko Decandt

    2 weken geleden
    Vreemd, de Maxfans bevelen de mensen dat ze maar naar het middenveld moeten kijken omdat het daar wel spannend is. Toen Hamilton de ene race na de andere won met een minuut voorsprong, had je toen ook spannende duels achter Hamilton, maar toen was het wel saai omdat Hamilton alles won. Het is dus afhankelijk met welke bril je naar de races kijkt voor de spanning ;-).
  • richard lenssens

    3 weken geleden
    Juist F1 is inderdaad spannend .Wanneer komt Verstappen nog in beeld tijdens de wed-strijd ,quasi alleen bij de start en einde,voor de rest is Verstappen slachtoffer van zijn eigen succes en komt nauwelijks in beeld.
  • Hendrik Patyn

    3 weken geleden
    Kijkers die zich na enkele ronden vervelen, zijn geen echte F1 fans, achter Verstappen was het super spannend, mooie race.....
  • Peter Janssens

    3 weken geleden
    Ben benieuwd naar de race in China. Slechts één training. Dan kwalificatie voor de sprintrace. Ze hebben daar sinds 2019 niet meer gereden.
  • richard lenssens

    3 weken geleden
    Ja ,we hebben fenomeen Verstappen en dan komt al de rest.Puur de persoon en rijkun-sten die anderen niet kunnen benaderen.Perez zelfde wagen maar hinkt toch seconden achterop.Maar niet alleen bij RB stal heb je dit fenomeen.Zie Alonzo versus Strol of bij Mercedes Rusell en Hamilton die ook achterop hinkt.Verstappen kan met zijn wagen en de afstelling zoals ie ze wil meer dan om even wie en wint de tijd in de bochten en hij alleen kan het zo'n wagen besturen terwijl Perez er de baan mee afgaat.