Links: Van Aert op het asfalt na zijn val in Dwars door Vlaanderen. Rechts: Merijn Zeeman
Volledig scherm
Links: Van Aert op het asfalt na zijn val in Dwars door Vlaanderen. Rechts: Merijn Zeeman © X / Photo News

Ploegmanager somber over Giro voor Van Aert en Tour voor Vingegaard: “Kort dag voor Wout, Jonas nog in ziekenhuis”

Visma - Lease a Bike won ook in 2024 niet de Ronde en Roubaix, maar de Nederlandse ploeg heeft momenteel andere/grotere zorgen. Sportief manager Merijn Zeeman: “Voor Wout begint het heel kort dag te worden voor de Giro. Jonas ligt nog steeds in het ziekenhuis. Onze eerste hoogtestage voor de Tour mist hij al zeker.”

11 reacties

  • Mieke Ponet

    1 maand geleden
    De twee in topvorm krijgen voor Giro en Tour zal normaal niet lukken of er zou een wonder moeten gebeuren. IK hoop dat Wout en Jonas volledig herstellen en er niets aan over houden.
  • Lore Janssen

    1 maand geleden
    Een Tour zonder Vingegaard zou een ramp zijn. Dan wint Pogacar met vijf minuten voorsprong op de tweede. De koers leeft van de duels en de spanning, die we reeds moesten missen in de cross en nu ook dit voorjaar in de Strade en met deze indrukwekkende MVDP. Je voelt, zonder daarbij het respect voor de renners in kwestie te verliezen, de passie bij koersliefhebbers stilaan wat verwateren. Dat is jammer.
  • marleen maes

    1 maand geleden
    Hopelijk kan Wout voor een keer aan zichzelf denken en gaan voor de Olympische Spelen.Dát zou een mooie beloning zijn voor al zijn inzet.
  • Theo Schreurs

    1 maand geleden
    Jammer om te horen, maar haastige spoed is zelden goed. Dan maar de focus leggen op de Vuelta of misschien volledig herstellen en het seizoen als gedaan afschrijven.
  • Eric Van Ginhoven

    1 maand geleden
    Ik weet het. Renners hebben geld gekost maar geeft ze nu toch eens volledig tijd om te genezen en focust niet meer naar de Giro maar wel naar de olympische spelen en al wat er achter komt.